Kapely

09.01.2011 14:30

 Rok 2011 je tady se vší parádou a to znamená, že byste si měli začít užívat, protože času moc nezbývá! "Konec" tohohle blbýho světa se velice rychle a hlavně naštěstí nenávratně blíží! Rock pod Hrází 2013 už se bude konat v pekle, tak doufám, že se tam sejdem ve větším než hojném počtu! 

 

Co se týče kapel pro letošní ročník, tak pomalu, ale jistě přibývají.

Prvními potvrzenými byli Judas Priest revival z Prahy, kteří by měli hrát od 21:30 přibližně do 23:30. Jsou špičkou české revivalové scény a zároveň hlavní kapelou letošního RpH.

 

Druhou potvrzenou kapelou je MorfiuM z Vodňan. Tahle hard-rocková formace pyšnící se chytlavými melodiemi a sympatickou basačkou, razí jako buldozer koncert za koncertem a rychle se stává známou a oblíbenou u fanoušků všech věkových kategorií! Na Rocku pod Hrází se nám představili už loni a pro velký úspěch si to letos zopakují!

 

Třetí potvrzená kapela potěší hlavně milovníky black-metalu. Jedná se o temnotáře Pergamen, kteří stejně tak jako JP revival, přijedou až z daleké matičky Prahy!

 

 Toť zatím vše!
Další kapely jsou v jednání nebo se pouze čeká na potvrzení. Celkem by letos mělo být 9-10 kapel. Všechny potvrzené najdete v záložce KAPELY!

Jo a abych nezapomněl, v brzké době půjdou do předprodeje vstupenky za 110,- Kč. Na místě budou stát 150,- Kč. Všechny podrobnosti ještě budou upřesněny!

Tak se těšte!! =)